15 plagg alle menn må ha i garderoben

Med det velkjente utsagnet «Mote falmer; stil varer evig», skrev designer Yves Saint Laurent historie. Trendplagg kommer og går, men visse ting forblir aktuelle.

Moteplagg kommer som en farsott og synker som en stein – noe annet er uunngåelig. Derfor er det en fordel å ha en velutstyrt basisgarderobe.


Her er våre favoritter

Hvit oxfordskjorte – Det sier kanskje seg selv, men å ha en «button down»-skjorte i klesskapet til enhver tid, er en uskreven regel blant menn, da du alltid har noe å ha på deg i finere anledninger.

Blå jeans – Lei av dressbuksen? Med et par blå jeans kan du gli inn i folkemengden, eller skille deg ut, alt ettersom hva slags modell du velger. Jeansen går med god grunn aldri ut av motebildet.

Tøff bomberjakke – Intet plagg kan så enkelt som denne jakken gi et tøft preg på ethvert middelmådig eller nøytralt antrekk. Praktisk og uunnværlig!

Anstendig klokke – Enhver mann med respekt for seg selv (og andres tid) bærer bestandig et praktfullt armbåndsur på håndleddet.

Allsidig hverdagsbag – Enten du skal på jobben eller stranden, er det smart å ha en enkel, men fin bag tilgjengelig i klesskapet.

Respektable, hvite sneakers – Et absolutt must i garderoben, uten sidestykke, er et par hvite sneakers. De går til alt, så lenge du husker å holde dem rene og pene.

Strøken poloskjorte – Ta på deg denne skjorten og du er klar for hva enn det skulle være!


Marineblå dress
 – Den går aldri av moten og kan brukes i de ytterst fleste anledninger. Spar tid ved å ha denne dressen lett tilgjengelig i klesskapet.

Kvalitetsfrakk – Gå høsten, vinteren og våren i møte uten å fryse. Med en ordentlig frakk av høy kvalitet vil du aldri ha en unnskyldning for ikke å se bra ut.

Løs og ledig hverdagsskjorte – Alle har vi våre dager hvor vi ikke vet hva vi skal ha på oss, og det er nettopp på disse dagene at hverdagsskjorten ligger på lur.

Elegante pensko – Når finstasen er på, trenger du også sko som står i stil med resten av antrekket. Lik som høye hæler for kvinnen, er mannen ingenting uten et par dressko!

Og ett par til – Det er ikke uten grunn at det finnes svært mange modeller å velge mellom når det kommer til herresko. Sikre deg et par til i en annen farge, og du har et ekstra par for de dagene du vil prøve noe nytt.

En bedre hvit t-skjorte – Dette er t-skjorten med stor T: Det selvfølgelige valget når du befinner deg utenfor kontoret, men likevel vil opptre ryddig og fresh.

Et pent belte – De gangene du føler at det er et eller annet som mangler er det ofte ikke mer som skal til enn et flott belte. Det gir antrekket et smart uttrykk og holder benklærne oppe i samme slengen.

Solbriller som passer til alt – Det er ikke bare beskyttelse mot de sterke solstrålene et par stilige solbriller bidrar til. Finner du et par som passer både klesstilen og ansiktsformen din kan de riktige solbrillene være prikken over i-en for et antrekk.