15 plagg alle kvinner må ha i garderoben

Med disse plaggene blir det enklere å sette sammen flotte og elegante antrekk som passer til enhver anledning.


1. Den lille sorte
: Kanskje det mest åpenbare punktet på denne listen. En enkel, pyntet og pen kjole som går til absolutt hele garderoben, er en nødvendighet for alle kvinner.


2. Hudfarget undertøy
: Myten om at hvitt undertøy ikke synes under et eneste plagg, stemmer ikke. Fordi de færreste har kritthvit hudfarge, vil det være en kontrast mellom huden og undertøyet. Er du ikke begeistret for å vise frem hva slags undertøy du har på deg, er det et sikkert valg å ha minst ett hudfarget sett.


3. Hvit t-skjorte
: Den perfekte hvite t-skjorten du kan kaste på deg når som helst. Pass opp for sminkeflekker når du drar den over hodet!


4. Den perfekte blå jeansen
: Enda et plagg som tilhører den selvfølgelige basisgarderoben, som du alltid vil ha bruk for – til mange ulike anledninger.


5. Elegante pumps
: Det er ingen hemmelighet at skoene gjør antrekket! Derfor bør enhver kvinne med respekt for seg selv være innehaver av minst ett par lekre pumps å sprade rundt i – på kontoret, på date, på fest, på middag eller på soverommet.


6. Feminin, varm genser
: «Denne vinteren har jeg virkelig følt meg fresh hver eneste dag», sa ingen kvinne noen sinne. Det kan være utfordrende å kle seg feminint og fint når kulden biter, men med en fin kasjmirgenser kommer du langt på vei.


7. Sort blazer
: Ikke helt i ditt ess? Ta på blazeren. Nå er du det.


8. Strøken skjorte
: Den store stjernen i klesskapet, enten du skal på jobb eller du styrer unna kjolen på fest. Skjorten vil alltid være svaret på spørsmålet: hva i all verden skal jeg ha på meg?


9. Badedrakt
: Ikke til forkleinelse til bikinien, men badedrakten har en egen stilfullhet over seg.


10. Trendy trenchcoat
: Etter sin opprinnelse fra første verdenskrig, har vi i senere tid Burberry å takke for den superfasjonable trenchcoaten. Uansett hva slags kroppsfasong og stil du har vil dette plagget gi deg en helt ny dimensjon av sofistikert!


11. Svarte skinnyjeans
: Denne passer de fleste kroppsfasonger, gir en elegant silhuett og er like flatterende til både høye hæler og lave sko.


12. Valgfritt stripete plagg
: Mange kan kjenne seg igjen i misunnelsen overfor de elegante franske kvinnene. Med noe stripete i garderoben er du ett hakk nærmere.


13. Statementsmykke
: Noen ganger trenger enten antrekket eller selvfølelsen et lite løft. Da kommer et kjede eller et armbånd godt med.


14. Røff skinnjakke
: Et åpenbart punkt! Kvinner med alle slags klesstiler elsker denne jakken på grunn av dens mange bruksområder. Sleng den over skulderen og du er klar for alt.


15. Tynne nylonstrømper
: Så er du alltid beredt, iført skjørt eller kjole – både når temperaturen kryper oppover og nedover.