-50%

BAMBOO T-SHIRT WHITE

Muchachomalo Herre
Flere detaljer
Fra 200,-  Før 400,- 
2651497
Varen er tilgjengelig i følgende butikker:

Muchachomalo t-skjorte i bambus. Godt mykt materiale med klassisk rund hals.

Fremstilt av 95% bambus og % 5 elastan.

Vaskes på 40 grader.

Hos Ferner Jacobsen får du alltid 15% bonus på alle kjøp av ordinære varer. Denne bonusen kan du opptjene og bruke i våre butikker, eller på nett. Opptjen bonus ved å oppgi ditt telefonnummer i alle våre butikker. Ved netthandel på www.fernerjacobsen.no vil du opptjene bonus automatisk når du er logget inn.

Registrer din konto her!

Dersom du har handlet i butikk er du nødt til å registrere deg og følge instruksjonene videre. Du kan velge å benytte din bonus ved din neste handel eller spare den. Opptjent bonus har gylidghet på 12 måneder. Husk å benytt deg av din bonus innen fristen. Les alle medlemsvilkår ved å trykke her. 

Handler du f.eks for 5000,- vil du få 750,- til gode hos Ferner Jacobsen. Velkommen til en hyggelig handel!

Som en ung undertøysforhandler eide Shirley Schoonebeek flere butikker i Amsterdam. Etter noen år forankret i bransjen, var hun på jakt etter et merke med en historie - noe å snakke om, tenk på - noe som stod ut fra det vanlige. Da hun ikke kunne finne den, bestemte hun uærlig seg for å skape sin egen. Ikke en for å følge trender, tok hun bevisst handling for å skape unike trykk i samarbeid med ekte kunstnere; å utvikle en etikett som ville appellere til gutta som omfavner deres indre "Bad Boy". Dette samarbeidet resulterte i det slående merkevaren som vi kjenner det i dag. Muchachomalo* vokser og innoverer innen material og passer, vevd gjennom en samling som blir stadig mer omfattende i design og farger. Muchachomalo kan ikke bli fanget i en mann. Det er et vilt tegn som er skjult i flere menn. Muchachomalos er i alle aldre og kommer i forskjellige former. Men de har en rekke ting til felles ... Den autentiske bokseren!

Mer informasjon

Levering:
  • Rask levering på 0-5 dager
  • Gratis frakt på ordre over 999,-
  • Klikk og hent i tilgjengelig butikk
Betaling:
  • Betal nå, betal senere eller del opp betalingen din
  • Betal med VIPPS, Klarna eller Visa/Mastercard.
Retur:
  • Åpent kjøp i 14 dager
  • Gratis retur
  • Kan returneres i butikk

Vil du vinne gavekort på 500 kr?
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være med i vår månedlige trekning, samt få nyheter, tilbud og invitasjoner til eksklusive arrangementer.